Άδειες Κυνηγίου.Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα που έγινε και κοινωνική διότι άλλαξε πολλά δεδομένα για τους πολίτες αυτής της χώρας, κτύπησε σίγουρα και τους κυνηγούς.

Πολλοί συνάδελφοι που το χόμπι τους και η ανάγκη τους ώστε να σπάσουν την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι το κυνήγι, έχουν σίγουρα περιορίσει τις εξόδους και πολλά άλλα πράγματα, και μάλιστα ξέρω και μερικούς που δεν έχουν χρήματα για Άδεια Κυνηγίου διότι έχουν μεγαλύτερες ανάγκες να αντιμετωπίσουν.

Σε αυτήν την περίπτωση μερικοί που έχουν την δυνατότητα κάπου κοντά να πάνε, ρισκάρουν για καμιά ντουφέκια, και ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουν την ατυχία να τους εντοπίσουν, και αν γίνει αυτό ας τους δούναι οι αρχές επιεικώς, αν κατά το παρελθόν ήταν εντάξει.

Σε τελική ανάλυση αυτοί είναι απειροελάχιστοι σε σχέση με τους Λαθροθήρες που στο παρελθών και στο μέλλον θα υπάρχουν.

Οι Άδειες Κυνηγίου είναι σαν ένα δίπλωμα για τον κυνηγό, και στο Κράτος επιφέρει αρκετά έσοδα, που αυτό δεν προσφέρει κάτι ανταποδοτικό, αλλά μας εκμεταλλεύεται και από πάνω! παρόλο που στην οικονομία βοηθάμε με έμμεσο τρόπο, εργάζονται για εμάς επιχειρήσεις για εξοπλισμούς, η Επαρχία από τις μετακινήσεις μας, αναλώσιμα όπως είναι τα φυσίκκια, και τόσα άλλα επίσης επιχειρήσεις που ασχολούνται με ζώα, εκτροφεία και ζωοτροφές, κτηνιατροι και τοσα που δεν θα εφτανε η σελιδα να γράφω!

Επιπλέον οι Κυνηγετικοί σύλλογοι και οι Ομοσπονδίες με την βοήθεια πολλών από εμάς έχουν πρωτοβουλίες να φροντίζουν πολλά οικολογικά θέματα και αναπληρώσεις Πανίδας και Χλωρίδας και φύλαξη τους, όσο μπορούν βέβαια.

Όταν αρχίζει το Κυνήγι γιατί μειώνονται οι πυρκαγιές; διότι περιφρουρούμε την αγάπη μας! που είναι η Φύση, και εκτός περιόδου κυνηγίου πολλοί κυνηγοί εθελοντικά βοηθάνε στην κατάσταση.

Τέλος θέλω να πω ότι οι Άδειες Κυνηγίου έχουν όλα αυτά τα αποτελέσματα που είναι πολλά από αυτά θετικά, και ας το λάβουν υπ΄οψει τους όλες οι Πολιτικές δυνάμεις και να προσπαθήσουν να είναι με το μέρος μας για το καλό της Ελλάδος!

Α.Κ. Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: